Mulțumiri

- câteva cuvinte -

dog sleeping

Îi mulțumesc în mod special lui Mina Mimosa pentru implicare și ilustrațiile excepționale care dau viață acestui proiect și Mariei Martelli pentru sprijinul constant oferit, citirea și revizuirea textelor, traducerea diferitor materiale critice din italiană și efortul depus în traducerea articolului „Inamicii economiei socialiste, intrușii civilizației occidentale” și a cărții „Eliberarea câinelui, coexistență și rezistență: schimb de idei antispeciiste între ILC și Aron Nor” în italiană.

Le sunt profund recunoscător celor de la Riot Dog și Lunacorre pentru deschiderea înspre alte moduri de comunicare și schimbul de idei care a rezultat în publicarea cărții „Eliberarea câinelui, coexistență și rezistență: schimb de idei antispeciiste între ILC și Aron Nor”. Tot în acest cadru vreau să-i mulțumesc în special lui Davide Majocchi pentru invitația inițială de a participa la „Întâlnirea de eliberare a câinilor” (ILC), pentru prietenia sa, interacțiunile dintre noi și toate ideile care m-au inspirat și m-au făcut să gândesc diferit anumite lucruri. Nu în cele din urmă, le mulțumesc celor de la Pagini Libere pentru publicarea și distribuirea cărții.

Îi mulțumesc editurii Fractalia pentru publicarea eseului „Locul câinelui sinantrop, poziții confuze și politici comune” în colecția de brușuri Cunoașteri de frontieră și Iuliei Militaru pentru revizuirea textului și sugestiile utile de editare. Îi mulțumesc, de asemenea, revistei antispeciiste Liberazioni pentru publicarea articolului „Inamicii economiei socialiste, intrușii civilizației occidentale” în italiană (în numărul 52 din martie 2023) și în special lui Federica Timeto pentru revizuirea acestuia și ajutorul oferit Mariei Martelli în traducerea lui. Îi sunt recunoscător Mariei Persu, Danielei Custrin și celor de la Specula pentru propunerea de a scrie un text plecând de la instalația multimedia „Aici a fost odată câmp”, pentru publicarea acestuia, suportul și gândurile oferite.

- Aron